♦  Om te kijken  welk reisadvies je bestemming heeft op dit moment kan je altijd terecht op de website reisadvies van de federale overheid.  Bovendien vind je hier alle informatie over valuta, de noodzaak van inentingen, de nodige reisdocumenten,…  Met de volgende link kom je meteen op de website https://diplomatie.belgium.be/nl/reisadviezen

♦  In 2015 verscheen er op de website reisadvies van de federale overheid een link voor Belgen die reizen in het buitenland.  Via de volgende link http://travellersonline.diplomatie.be/ kan je je gratis registreren wanneer je op reis vertrekt.  Doet zich in het land van je bestemming een ernstige crisis voor (politieke crisis, natuurramp,…) dan zal de federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken je gemakkelijker kunnen informeren en helpen.

♦  Vanuit Brussel duurt een vlucht naar Mallorca ongeveer 2 uur.

♦  De beste maanden voor een bezoek aan Mallorca zijn van mei tot en met begin oktober. De maanden juni, juli en augustus zijn er erg druk.  Om de grootste drukte te vermijden reis je dus best naar Mallorca in mei en september.  Bovendien zijn tijdens die maanden de temperaturen ook milder.

♦  De netspanning in Mallorca bedraagt 220 Volt.

♦  Er is geen tijdsverschil tussen Mallorca en België.

♦  Voor meer informatie over de Ferrocarril de Soller kunt u terecht op de website www.trendesoller.com

♦  Voor meer informatie over het klooster van Lluc en het boeken van overnachtingen in het klooster kunt u terecht op de website www.lluc.net/

♦  Voor meer informatie over La Seu kunt u terecht op de website www.catedraldemallorca.info/

♦  Voor meer informatie over de Torrent de Pareis kunt u terecht op de website www.torrentdepareis.info/

Autoverhuur
EasyTerra
Het huren van een auto in Spanje kun je eenvoudig via http://www.EasyTerra.nl doen.  EasyTerra vergelijkt voor jou wereldwijd de tarieven van alle bekende autoverhuurbedrijven.  Zo profiteer je altijd van de beste prijsgarantie.  Met het Worry-Free pakket boek je onbezorgd de ideale auto voor de voordeligste prijs.
Via EasyTerra vindt u een huurauto in Spanje via de volgende link https://www.easyterra.nl/autohuur-spanje.html

Holidaycars
Om goed voorbereid op reis te gaan is het handig om van tevoren alvast een huurauto te boeken.  Niet alleen zijn boekingen vooraf een stuk voordeliger, ook zijn ze vaak een stuk overzichtelijker.  Zo kan je eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders op een specifieke locatie met elkaar vergelijken, zodat je altijd de huurauto vindt die het beste aansluit bij je wensen.

Ook kan je van tevoren besluiten om een all-inclusive huurtarief te betalen, zodat je nooit te veel betaalt. Een NoRisk garantie biedt een volledige terugbetaling van je eigen risico en verzekert je van zorgeloze autohuur.  Je kan ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee je de reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.  Dankzij deze mogelijkheden is het van tevoren online boeken van een huurauto ideaal.

Via Holidaycars.com vindt u gemakkelijk een huurauto in Mallorca.  Vergelijk alle autoverhuurders en vindt de beste deal voor je bezoek aan Mallorca en dit via de volgende link
http://www.holidaycars.com/car-rental/spain/mallorca/

Over de auteur

Scroll naar boven